Klachten

Je mag van ons goede service verwachten. Maar hoe goed wij ons best ook doen, er gaat soms wel eens wat fout. Ben je niet tevreden? Laat het ons dan weten. Wij leren graag van de situatie.

Veel gevraagd over Klachten

Hoe dien ik een klacht in?

Algemeen

Er is iets stuk. Dit moet gerepareerd worden
Is er iets stuk in je woning? Bijvoorbeeld een lekkende kraan of een deur die niet meer dicht wil? Dien dan een reparatieverzoek in. Onze collega's repareren het zo snel mogelijk.

Meld een reparatie via het reparatieformulier

Ik ervaar overlast
Heb je last van stank? Draaien je buren tot diep in de nacht luide muziek? Worden je muren regelmatig beklad met graffiti? Wacht dan niet langer, anders wordt het alleen maar vervelender.

Overlast melden

Ik ben niet tevreden over jullie dienstverlening
Ben je niet tevreden over onze dienstverlening? Baal je van het gedrag van een medewerker? Dit willen wij graag weten. Dien een klacht in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Meld een klacht via het klachtenformulier

Ik heb een klacht ingediend. Hoe gaat het nu verder?

Algemeen

Je ontvangt eerst een bevestiging. Uiterlijk binnen 3 werkdagen nemen wij contact met je op. We proberen je klacht dan samen op te lossen. De afspraken die we met je maken, bevestigen we vervolgens schriftelijk.

Ik ben niet tevreden met jullie reactie op mijn klacht. Wat kan ik doen?

Algemeen

Wij doen er alles aan om je klacht zo goed mogelijk af te handelen. Het kan natuurlijk zo zijn dat je ontevreden bent met onze beslissing of onze oplossing. Dan kan je jouw klacht voorleggen aan de geschillencommissie. Zij zijn een onafhankelijke organisatie die jouw melding onderzoekt. Daarna adviseren zij Woonconcept over de afhandeling van de klacht.

Welke mogelijkheden zijn er nog nadat de geschillencommissie een uitspraak heeft gedaan?

Algemeen

Alleen als je klacht niet goed werd behandeld, kan je bij de huurcommissie of de Commissie Governancecode terecht.