Huurwoningen

Ben je op zoek naar een huurwoning in Drenthe en omgeving? Op Thuiskompas vind je onze huurwoningen en die van andere Drentse woningcorporaties. Wij verhuren woningen in Meppel, Steenwijkerland en Hoogeveen.

Veel gevraagd over Huurwoningen

Waar vind ik jullie aanbod van huurwoningen?

Algemeen

Ben je op zoek naar een huurwoning in Drenthe en omgeving? Op Thuiskompas vind je onze huurwoningen en die van andere Drentse woningcorporaties. Wij verhuren woningen in Meppel, Steenwijk en Hoogeveen.

Waar vind ik een plattegrond van een geadverteerde woning?

Algemeen

Op Thuiskompas vind je alle plattegronden van de geadverteerde woningen.

Er staat een woning leeg. Kan ik daar wonen?

Algemeen

Alle woningen verhuren wij via Thuiskompas. Soms staat een woning wat langer leeg, dat heeft meestal te maken met onderhoud. Het kan ook zijn dat we de woning gaan verkopen.

Ik heb een vraag over een woning op Thuiskompas. Aan wie stel ik die?

Algemeen

Heb je een vraag over een woning op Thuiskompas? Controleer dan eerst of het om een woning van Woonconcept gaat. Is het een woning van Woonconcept? Neem dan contact op via het contactformulier of 088 - 61 62 000.

Verhuren jullie antikraak?

Algemeen

Als je geïnteresseerd bent in antikraak neem dan contact met een leegstandbeheerder. Onze antikraak woningen worden via Ad Hoc verhuurd. 

Bij de advertentie op Thuiskompas staan bijkomende kosten. Wat zijn dit?

Algemeen

Op Thuiskompas adverteren meerdere woningcorporaties hun woningen. De bijkomende kosten zijn per woningcorporatie verschillend. Maar dit zijn vaak kosten zoals:

  • schoonmaak van de algemene ruimtes;
  • gasverbruik van de algemene ruimtes;
  • stroomverbruik van de algemene ruimtes;
  • waterverbruik van de algemene ruimtes.

Wat is een 0 op de meter woning?

Algemeen

Bij een 0 op de meter woning wordt net zoveel energie opgewekt als door een gemiddelde woning gebruikt. Hierdoor zijn de energiekosten laag.