Keuken, badkamer of toilet

In je woning heb je een keuken, badkamer en toilet. Als je deze jarenlang gebruikt gaan ze op een gegeven moment stuk. Dan gaan we je keuken, badkamer of toilet vervangen. Hierover nemen wij contact met je op.

Veel gevraagd over Keuken, badkamer of toilet

Ik wil graag elektrisch koken. Wat kan Woonconcept voor mij doen?

Algemeen

Zodra wij je keuken vervangen kan je voor een elektrische kookplaat kiezen. Wij nemen contact met je op wanneer jouw keuken aan de beurt is.

Je mag voor die tijd ook zelf een elektrische kookplaat laten installeren. De elektrische groepen uit je meterkast moeten wel aangepast worden. Dit doen wij graag voor je. Neem hiervoor contact met ons op via het aanvraagformulier.

Wanneer wordt mijn keuken, badkamer of toilet vervangen?

Algemeen

Een keuken vervangen wij na ongeveer 23 jaar. Een badkamer of toilet vervangen wij na ongeveer 35 jaar.

Alleen als de keuken, badkamer of toilet heel erg stuk is vervangen wij deze eerder. Ben je van mening dat dit het geval is? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Dan komen wij langs om dit te beoordelen.

Kan Woonconcept een vaatwasaansluiting voor mij plaatsen?

Algemeen

Het is niet mogelijk om op aanvraag een vaatwasaansluiting voor je te plaatsen. Dit is wel mogelijk in combinatie met de vervanging van je keuken. Voor het plaatsen van een vaatwasaansluiting ga je per maand € 3,00 euro extra aan huur betalen.

Woonconcept neemt contact met je op wanneer we jouw keuken gaan vervangen.

Mag ik zelf mijn keuken, badkamer of toilet vervangen?

Algemeen

Vraag ons eerst om toestemming via het toestemmingsformulier. Wij denken graag mee en kunnen je ook bouwkundig advies geven.

Ik heb een verstopping in mijn badkamer, keuken of toilet. Wie lost dit op?

Algemeen

Vul hiervoor het reparatieformulier in.

Jullie gaan mijn woning renoveren. Mag ik zelf een nieuwe keuken, badkamer of toilet uitkiezen?

Algemeen

Nee, je mag niet je eigen keuken, badkamer of toilet uitkiezen. Je krijgt van ons wel een aantal keuzes voor kleuren en tegeltjes.